Şanlıurfa’da 27,9 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Şanlıurfa’da 27,9 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Kaynak:Anadolu Ajansı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda 27,9 kilogram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

AMİDA HABER- Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, 27 kilo 860 gram sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, uyuşturucuyla mücadelede elde edilen bu büyük başarıdan dolayı güvenlik güçlerini tebrik etti.

aw269654-05.jpg

Vali Şıldak, Şanlıurfa’da uyuşturucu satıcılarının rahat hareket edemeyeceklerini belirterek, kentte uyuşturucuya karşı seferberlik düzeyinde bir mücadele yürütüldüğünü vurguladı. Operasyonun, Şanlıurfa'da uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik kararlılıkla yürütülen çalışmaların bir parçası olduğu ifade edildi.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında sürdürülen operasyonların, suçla mücadelenin her alanda devam edeceğinin bir göstergesi olduğuna dikkat çeken Vali Şıldak, Şanlıurfa'nın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmaların aynı kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.