Şanlıurfa’da bu yıl profesyonel futbol liglerinde üç takım ter dökecek

Şanlıurfa’da bu yıl profesyonel futbol liglerinde üç takım ter dökecek

Kaynak:Anadolu Ajansı

Şanlıurfa, bu sezon Trendyol 1. Lig'de ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, 2. Lig'de Karaköprü Belediyespor ve 3. Lig'de Viranşehir Belediyespor ile profesyonel futbol liglerinde üç takımını temsil edecek. Şehirdeki futbol heyecanı artarken, taraftarlar ve yerel

AMİDA HABER- Şanlıurfa, bu sezon profesyonel futbol liglerinde üç takımını temsil edecek. Trendyol 1. Lig'de ASTOR Enerji Şanlıurfaspor, 2. Lig'de Karaköprü Belediyespor ve 3. Lig'de Viranşehir Belediyespor ile şehir, futbolseverlere heyecan dolu bir sezon sunacak.

Geçtiğimiz sezon, Şanlıurfaspor’un averajla 1. Lig'de kalması ve Karaköprü Belediyespor ile Viranşehir Belediyespor’un sırasıyla 2. Lig ve 3. Lig’e yükselmesi, şehrin futbol camiasında büyük bir sevinç yarattı.

Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, Şanlıurfaspor'un geçen sezon yaşadığı zorlukları hatırlatarak, "Geçen sezon kötü bir dönem geçirmiştik. Son maçta averajla lige tutunmamız bizi çok mutlu etti. Bu sezon, Karaköprü Belediyespor ve Viranşehir Belediyespor'un yükselmesiyle umutluyuz. İnşallah bu takımlarımız da Şanlıurfaspor'a futbolcu yetiştirir ve Süper Lig hedefimize bir adım daha yaklaşırız," dedi.

Dernek Başkan Yardımcısı Kerim Aktosun ise, "Yıllardır Şanlıurfaspor’a destek veriyoruz. Şehir olarak 3 profesyonel takımımızın olması büyük bir gurur kaynağı. 3 milyonluk şehrimizde gençlerimizin futbola olan ilgisi arttı ve bu, futbolumuzun gelişimine katkı sağladı," şeklinde konuştu.

Şanlıurfa'nın futbol heyecanı, bu sezon profesyonel liglerdeki temsilcileriyle daha da artacak ve şehrin spor yaşamına yeni bir ivme kazandıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.