Şanlıurfa’da çocuklarıyla evi terk eden kadın gündem oldu

Şanlıurfa’da çocuklarıyla evi terk eden kadın gündem oldu

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Şanlıurfa'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen kadın, biri engelli 2 çocuğunu yanına alıp kayıplara karıştı.

AMİDA HABER - Şanlıurfa’da eşi zorunlu askeri görevde olan kadının, çocuklardan birini yurda verdiğini, diğerini ise beraber kaçtığı adamla rehin tutuğu iddia edildi. Çocukların halası Maksude Özkılıç, yeğenlerinin bulunması için yardım talep etti.

Merkez Eyyübiye ilçesine bağlı Akşemsettin Mahallesinde yaşayan Veysi Coşkun, 3 ay önce askere gitti. İddiaya göre evde ailesi ile birlikte yaşayan 31 yaşındaki E. C. yaklaşık 2 ay önce biri engelli, 2 çocuğunu yanına alarak, O. K. adındaki adamla kaçtı.

Bir süre sonra küçük çocuk Melesa Nisa Coşkun, O. K. ve anne E. tarafından çocuk yetiştirme yurduna bırakıldı. Çocukların yaşayan tek yakını olan hala Maksude Coşkun, kardeşinin askerde olduğunu, kendisinin ise çaresiz bir şekilde sokak sokak engelli olan yeğenini aradığını belirterek, yetkililerden yardım istedi.

Hala Maksude Coşkun, “Karakola defalarca gittim. O. K. adında biri gelinimizi ve çocuğumuzu rehin tutuyor. Gelinimizin akli dengesi yerinde değil. Çocuklardan birini yurda veriyor. Diğer çocuğumuzu ise yanında tutuyor. Yanında tuttukları çocuğumuz yüzde 90 engellidir. İlaçları var, düzgün kullanması gerekiyor. İlaçları kullanmazsa ölecek. Lütfen bize yardım edin” şeklinde konuştu

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.