AK Partili Kurt: Şefkat tokadını barındıran zafer!

AK Partili Kurt: Şefkat tokadını barındıran zafer!

AK Parti MKYK Üyesi Abdurrahman Kurt, AK Parti’nin seçim galibiyeti ile ilgili, “İçinde şefkat tokadını barındıran bir zafer olduğunu söyleyebilirim” dedi.

AMİDA HABER - Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 49 oy aldı. AK Parti ise, 266 vekille Meclis çoğunluğuna sahip oldu. AK Parti MKYK Üyesi Abdurrahman Kurt, sosyal medya hesabından seçim sonuçları ile ilgili mesaj paylaştı. Kurt, “Halkımla bir hasbihal olsun;toplumsal çatışma çözümü müzakerelerinin (her neviden)gördüğümüz belki de tek ve en önemli noktası ‘Güçlü Liderlik’tir. Umutsuzluğa kapılmadan bunu toplumsal avantaja ‘müspet hareket’ şiarıyla taşıyabiliriz diye düşünüyorum vesselam” ifadelerini kullandı.

‘Kendinizi düzeltin’

Seçimlerin galibi olmasına rağmen AK Parti’nin oy oranlarındaki düşüşe dikkat çeken Kurt, şu ifadeleri kullandı. “AK Parti açısından baktığımda içinde şefkat tokadını barındıran bir zafer olduğunu söyleyebilirim. Reisin bir bölge,bir kesim size hak ettiğinizi düşündüğünüz halde oy vermiyorsa onları suçlamayın, düşünün nerde hata yaptık yada neyi eksik anlattık, kendinizi düzeltin lafının zamanı.” (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.