Babacan Diyarbakır'da konuştu: Ceylanlar, Uğurlar ölmesin!

Babacan Diyarbakır'da konuştu: Ceylanlar, Uğurlar ölmesin!
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, bayramı Diyarbakır’da karşıladı. Babacan, “Ceylanlar, Uğurlar ölmesin diye buradayım” dedi.

AMİDA HABER - DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bayram için Diyarbakır’a geldi. Babacan Ulucami’de bayram namazı kıldı. Daha sonra Dağkapı Meydanı’nda kurulan Halil İbrahim Sofrası’nda kahvaltı etti. Burada konuşan Ali Babacan, “Gözleri hafızalarımıza kazanan Ceylan’ın (Önkol) şehrinden selamlıyorum sizleri. Çocuklar daracık sokaklarda, dershane önlerinde, köy meralarında özgürce, güven içinde yaşasın diye buradayım” dedi.

‘15 Mayıs ikinci bayram olacak’

15 Mayıs sabahı ikinci bir bayrama uyanacaklarını kaydeden Babacan, seçimin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Bu seçim, evladına bayramlık alamayan analar kazanacak. Bu seçim, bayramda evine bir kutu baklava alamayan gözü yaşlı babalar kazanacak. Bu seçim, Ramazan ayında ucuz ekmek kuyruklarında bekleyen emekliler kazanacak. Çocuğunu okutamayan işçi arkadaşlarımız kazanacak. Bu seçim düşüncesi, kimliği, dili, inancı, kıyafeti, yaşam tarzı nedeniyle hor görülenler kazanacak. Bugünkü otoriter ittifakın görmezden geldiği milyonlar kazanacak bu seçimi.” (Amida Haber)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.