Diyarbakır 8 yaşındaki Narin için seferber oldu

Diyarbakır 8 yaşındaki Narin için seferber oldu

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır’da kayıp 8 yaşındaki kızın bulunması için seferberlik ilan edildi. Çocuğun bulunması için iz takip köpeği ve dron desteğiyle arama yapılıyor.

AMİDA HABER- Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi'ne bağlı Tavşantepe Köyü'nde dün gündüz saat 15.20'de kaybolan 8 yaşındaki Narin Gürel aramalara rağmen bulunamıyor.

Hava destekli aramalar başladı

narin1.jpg

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde dünden beri kayıp olan 8 yaşındaki çocuk, arama kurtarma ekipleri tarafından iz takip köpeği ve havadan dron desteğiyle aranıyor.

Ekipler sevk edildi

Narin Güran’ın ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma Ekibi (DÜAK), AFAD, jandarma, Kulp Arama Kurtarma ekiplerinin yanı sıra jandarmanın “Yel” adlı iz takip köpeği sevk edildi.

Büyükşehir ekipleri de aramalara katılıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı kayıp Narin için 4 kişilik dalgıç ekibi ile aramalara eşlik ediyor.

narin.jpg

Küçük kızı arama çalışmaları, dün akşamdan beri dron ile havadan ve kanal boyunca da dalgıçların katılımı ile devam ediyor.

Aile güzel haber bekliyor

kayip.jpg

Edinilen bilgilere göre dün akşam saat 17.00 sularında ortadan kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma Ekibi (DÜAK), AFAD, jandarma, Kulp Arama Kurtarma ekiplerinin yanı sıra jandarmanın “Yel” adlı iz takip köpeği sevk edildi. Küçük kızı arama çalışmaları, dün akşamdan beri dron ile havadan ve kanal boyunca da dalgıçların katılımı ile devam ediyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum