Diyarbakır Barosundan komutana suç duyurusu

Diyarbakır Barosundan komutana suç duyurusu
Diyarbakır Barosu, Amedsporla ilgili sarf ettiği kışkırtırcı sözler nedeniyle Afyon İl Jandarma komutanı Albay Yılmaz Kırgel hakkında suç duyurusunda bulundu.

AMİDA HABER- Diyarbakır Barosu, Afyon İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel hakkında “Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik veya Aşağılama” suçundan suç duyurunda bulunduğunu duyurdu.

Baro Başkanı Nahit Eren’den açıklama

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Diyarbakır Baro Başkanı Nahit Eren, “Diyarbakır Barosu ilgili şahıs hakkında “Halkı Kin ve Düşmanlığa Alenen Tahrik veya Aşağılama” suçundan bugün itibariyle suç duyurunda bulunmuştur” ifadelerini kullandı.

Onları eze eze yenin

Karşılaşma öncesi kışkırtıcı ifadeler kullanan Albay Kırgel, "Bizim gönlümüz sizlerle. Sizin işiniz de futbol oynamak. Siz de onu gerçekten güzel yapıyorsunuz. Geri kalanı bize bırakın. Gerçekten Afyon’un sizin kazanmanıza ihtiyacı var. Hele hele Mersin’de yaşadığımız o terör eyleminden sonra gönlümden geçeni söylüyorum. Şöyle bir 5-0 eze eze yenerseniz, buradan onları göndeririz” şeklinde ifadeler kullanmıştı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.