Diyarbakır Büyükşehir'den yeni karar: Sayıları artacak

Diyarbakır Büyükşehir'den yeni karar: Sayıları artacak

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince geçtiğimiz günlerde Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesinde bulunan Sanat Sokağında Halk Lokantası’nın ardından 3-4 şubenin daha açılacağı açıklandı.

AMİDA HABER - Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, kent sakinlerine temiz, lezzetli ve ucuz yemek sunmak için hayata geçirdiği Halk Lokantası uygulamasına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

4 çeşit yemek 70 TL

Sanat Sokağında açılan ilk Halk Lokantası Pazar günü hariç her gün 12.00-18.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Özellikle dar gelirli yurttaşların ve öğrencilerin hedef kitle olarak düşünüldüğü Halk Lokantası’nda 4 çeşit yemek 70 TL’den satılıyor.

halk-lokantasi22.jpg

Günde bin kişilik yemek

Büyükşehir Belediyesi İştirak Şirketi MED A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Bora, halkın ciddi bir talebi olduğunu belirterek, okulların açılmasıyla birlikte günlük çıkarılan bin kişilik yemeğin iki bine çıkarılacağını söyledi.

halk-lokantasieaa.jpg

Halk Lokantası’nın 3-4 şubesi açılacak

Bora, halkın yoğun ilgi gösterdiği Halk Lokantası sayısını artırmak için çalışmalara başladıklarını, kısa süre içinde kentin 3-4 bölgesine daha Halk Lokantası açacaklarını ifade etti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum