Diyarbakır Dicle Nehri'nde görülen ceset ile ilgili yeni gelişme

Diyarbakır Dicle Nehri'nde görülen ceset ile ilgili yeni gelişme

Dün akşam saatlerinde bir vatandaşın Dicle Nehri’nde Ongözlü Köprü civarında erkek cesedi gördüğü ihbarı üzerine AFAD, itfaiye, Dicle Üniversitesi Arama ve Kurtarma (DÜAK) ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonuçsuz kaldı.

AMİDA HABER- Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde Dicle Nehri’nde erkek cesedi bulunduğu ihbarı üzerine bot ile arama çalışması başlatan ekipler aramaların gece sonuçsuz kalması nedeniyle bugün tekrar çalışmalara devam edecekleri bildirildi.

Dün akşam saatlerinde bir vatandaşın Dicle Nehri’nde Ongözlü Köprü mevkisinde 18 yaşlarında bir erkek cesedi gördüğünü 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine sağlık, AFAD, itfaiye, Dicle Üniversitesi Arama ve Kurtarma (DÜAK) ve polis ekibi sevk edilmişti.

Ekiplerin gece boyunca bot ile nehirde aramaları sonuçsuz kaldı. Çalışmalara ara veren ekiplerin bugün de aramaya devam edeceği duyuruldu. Dicle Nehri’nde görüldüğü iddia edilen erkek cesedinin kime ait olduğu öğrenilemedi. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.