Diyarbakır DİSKİ duyurdu: Çalışma tamamlandı

Diyarbakır DİSKİ duyurdu: Çalışma tamamlandı

Kaynak:Basın Bülteni

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, Kayapınar ilçe sınırlarında yer alan Mahabad Bulvarı üzerindeki çalışmanın tamamlandığını duyurdu.

AMİDA HABER - Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, tarafından yapılan açıklamada Mahabad Bulvarı üzerindeki yer değiştirme (deplase) çalışmasıyla ile 230 metre uzunluğunda yeni bir içme suyu hattının kente kazandırıldığı belirtildi.

İçme suyu hattı ana hatta bağlandı

Açıklamada, “İçme suyu arzında sorun yaşanmaması için eski hat iptal edilerek 230 metre uzunluğunda yeni bir hat döşendi. Çalışmaların tamamlandığı Mahabad Bulvarı’nda ekipler, 1000 mm çapında çelik borular kullandı. Çalışma sonrası yeni içme suyu hattı ana hatta bağlandı.” ifadeleri kullanıldı.

diski-kesindi.jpeg

Diyarbakır Büyükşehir belediyesi Eş Başkanı Doğan Hatun, DİSKİ Genel Müdürü Mehmet Şerifoğlu ve ilgili daire başkanları ile çalışmaları yerinde inceledi.

60 tanker su yollandı

diski-kesintiii.jpeg

Çalışma süresince mağduriyet yaşanmaması için ALO 153’ten gelen talepler üzerine DİSKİ Genel Müdürlüğü, 750 metreküp suyu yurttaşlara ulaştırdığı belirtildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum