Diyarbakır Valiliğinden kar maskeli saldırı açıklaması

Diyarbakır Valiliğinden kar maskeli saldırı açıklaması

Diyarbakır’da kar maskeli bir grup, Bağlar İlçesi’nde bulunan bir kahvehaneyi basarak havaya ateş açtı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Valilik, olayın kişiler arasında tartışmadan kaynaklandığını duyurdu.

AMİDA HABER- Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi Şeyh Şamil Mahallesi 514. Sokak’ta sabah saatlerinde kahve önünde yaşanan tartışmada bir kişi bıçakla yaralandı. Akşam saatlerinde motosikletle gelen kar maskeli 2 kişi, kahvenin içerisine girerek kardeşini kimin bıçakladığını sorup tabanca ile havaya doğru birkaç el ateş edip dışarı çıktı. Şüpheliler, daha sonra kahvenin önünde birkaç el daha havaya doğru ateş edip geldikleri motosikletle uzaklaştı.

Polis inceleme başlattı

olay-yeri.jpg

Olayda yaralanan olmazken panik anları bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Diyarbakır Valiliği açıklama yaptı

saldiri.jpg

Saldırıyla ilgili açıklama yapan Diyarbakır Valiliği, “Bazı basın yayın organlarında Diyarbakır’da kar maskeli şahıslarca yarı otomatik tüfekle kahvehanede havaya ateş açıldığı haberinin terörle bir ilgisi olmayıp tamamen kişiler arasındaki tartışmadan kaynaklı bir asayiş olayı olduğu kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.