Diyarbakır Valisi Emniyet ve Jandarma’dan brifing aldı

Diyarbakır Valisi Emniyet ve Jandarma’dan brifing aldı

Kaynak:B:asın Bülteni

Diyarbakıra bir hafta önce atanan yeni vali Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek brifing aldı.

AMİDA HABER - Valilikten yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır Valisi olarak atanarak göreve başlayan Vali Zorluoğlu, kentin sorun ve beklentilerini yerinde görüp tespit etmek, bu sorunlara çözüm üretmek amacıyla kurumlardan brifing almaya başladı.

Vali Zorluoğlu ilk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, Emniyet Müdürü Fatih Kaya ile görüştü.

Zorluoğlu'na, İl Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürlerinin de katıldığı toplantıda Emniyet Müdürü Kaya tarafından kapsamlı brifing verildi.

vali-zorluogluee.jpg

Brifingde, Diyarbakır'ın son dönemdeki emniyet ve asayiş durumu, suç oranları, yapılan çalışmalar ve önümüzdeki döneme yönelik planlar detaylı olarak ele alındı.

Vali Zorluoğlu daha sonra, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım'ı ziyaret etti.

vali-zorluoglu1.jpg

Komutan yardımcıları ve şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Zorluoğlu, Tümgeneral Yıldırım'dan brifing aldı.

Valiye Diyarbakır'ın kırsal kesimlerinde jandarma tarafından yürütülen emniyet ve asayiş çalışmaları, suç oranları ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

vali-zorluoglu5.jpg

Vali Zorluoğlu, toplantılarda vatandaşların güvenliğini sağlamak için gece gündüz demeden çalışmaların devam edeceğini belirterek, kamu hizmetlerinde olduğu gibi emniyet ve asayiş hizmetlerinin de vatandaş odaklı devam edeceğini söyledi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.