Diyarbakır Valisi ve Belediye Eş Başkanı’ndan yangın açıklaması

Diyarbakır Valisi ve Belediye Eş Başkanı’ndan yangın açıklaması

Kaynak:Basın Bülteni

Diyarbakır 2. Sanayi Sitesinde bugün çıkan yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı. Konuyla ilgili Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir’den açıklama yapıldı.

AMİDA HABER - Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde bulunan 2. sanayi sitesindeki bir iş yerinde yangın çıktı. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu yangın söndürüldü.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, yangının çıktığı ilk andan itibaren söndürme çalışmalarını koordine eden Yenişehir Kaymakamı Yunus Ataman ve AFAD İl Müdürü İlami Çakmak’tan bilgi aldığını paylaştı.

vali1.jpeg

Yangın yerinde incelemelerde bulunan Vali Zorluoğlu; “Hem AFAD il müdürlüğümüzün ekipleri hem emniyetimizin TOMA’ları hem de büyükşehir belediyesi itfaiyesi yangına müdahale etti. Çok şükür can kaybı ve yaralı yok. Yangının çıkış sebebi itfaiyenin ve emniyetin yapacağı çalışmayla ortaya çıkacaktır. Geçmiş olsun” dedi.

Öte yandan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatun yangının çıktığı sanayi sitesinde incelemelerde bulundu.

diyarbakir-buyuksehir1.jpeg

Büyükşehir’den yapılan açıklamada, “Yenişehir ilçemizde bulunan 2. Sanayi Sitesi'nde bir yedek parça dükkanında çıkan yangın, Eş Başkanımız Doğan Hatun'un bizzat çalışmaları koordinesi ile itfaiye ekiplerimizin ve takviye su araçlarının hızlı müdahalesi sayesinde daha fazla zarara yol açmadan kontrol altına alındı. Can kaybının yaşanmadığı olayla ilgili kapsamlı inceleme çalışması başlatıldı” denildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum