Diyarbakır’da 2 sığınak içerisinde yaşam malzemesi ve uyuşturucu ele geçirildi

Diyarbakır’da 2 sığınak içerisinde yaşam malzemesi ve uyuşturucu ele geçirildi
Diyarbakır’da Jandarma tarafından icra edilen operasyonlar kapsamında tespit edilen 2 sığınakta yaşam malzemeleri ve uyuşturucu ele geçirildi.

Diyarbakır’da 2 sığınak içerisinde yaşam malzemesi ve uyuşturucu ele geçirildi. Lice ve Kulp kırsalındaki operasyonun başarıyla tamamlandığı bildirildi.

Diyarbakır’ın Lice ve Kulp İlçesi kırsalında icra edilen Şehit J.Uzm.Çvş. Ahmet Aydoğdu operasyonu başarıyla tamamlandığı bildirildi.

Diyarbakır Valiliği’nce yapılan açıklamada, başarıyla tamamlanan operasyonda ele geçirilen yaşam malzemeleri ve uyuşturucunun muhafaza altına alındığı belirtilirken, 1 şüphelini gözaltına alındığı kaydedildi.

Valilik açıklamasında şöyle dendi:

“Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla Lice ve Kulp İlçesi kırsalında icra edilen Şehit J.Uzm.Çvş. Ahmet AYDOĞDU Operasyonu başarıyla tamamlanmıştır.

Söz konusu operasyonda; (2) Adet sığınak içerisinde yaşam malzemeleri, (1) Adet av tüfeği, (250) Adet fişek, (3) Adet telsiz, (5) Adet akü, (3) Adet şarj cihazı, (1) Adet hilti, (1) Adet kapasitör, (1) Adet hassas terazi, (1) Adet vakum cihazı, (5) Adet 2 kilogramlık tüp, (14) Adet pil, (451) kilogram toz esrar ve (1) kilogram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.

(1) şüpheli yakalanarak gözaltına alınmış olup ele geçirilen sığınak içerisinde bulunan yaşam malzemeleri ile uyuşturucu maddeler muhafaza altına alınmıştır.

Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.