Diyarbakır’da 5 günde 2 kardeş öldü, biri ağır yaralı

Diyarbakır’da 5 günde 2 kardeş öldü, biri ağır yaralı
Diyarbakır’ın Ergani İlçesi’nde A.G isimli kadının zorla kaçırılması üzerine çıkan kavga, 2 kardeşin canına mal oldu. 2 kardeş bıçaklanarak öldürüldü, ağabeylerinin ölüm haberini alan A.G de intihar girişiminde bulundu.

AMİDA HABER - Olay Ergani Adnan Menderes Mahallesi Sirmen Caddesi’nde 25 Kasım günü meydana geldi. Edinilen bilgilere göre akraba olan iki aile arasında “kız kaçırma” meselesi yüzünden tartışma çıktı. Aileler arasında başlayan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

İki kardeş öldürüldü

Kavgada Ş.Y.G olay yerinde hayatını kaybederken, kardeşi M.Ş.G ağır yaralı olarak Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 4 gündür yaşam mücadelesi veren M.Ş.G de dün hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden M.Ş.G Ergani İlçesi'nde ağabeyinin yanında toprağa verildi.

Kız kardeşleri intihar girişiminde bulundu

Kaçırılan A.G isimli kadın ise, dün gece ağabeyleri Ş.Y.G ve M.Ş.G’nin ölüm haberini aldı. 18 yaşındaki A.G dün intihar girişiminde bulundu. Yakınlarının durumu fark etmesi üzerine A.G Hastaneye kaldırıldı. A.G'nin tedavisi sürüyor.

1 kişi tutuklandı

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile başlatılan soruşturma kapsamında şüpheliler, A.G., E.G., M.G., F.G. ile M.G önceki gün gözaltına alındı. Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından şüpheliler Adliyeye götürüldü. Mahkeme M.G’yi tutukladı, 4 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Jandarma sevk edildi

ahmetli-koyu.jpg

Jandarma ekipleri, akraba olan iki aile arasında olayların büyümemesi için Ergani İlçesinde güvenlik önlemi alıyor. İlçedeki bekleyiş sürüyor. (İlyas Akengin-özel)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum