Diyarbakır’da 5 kişinin öldüğü kazayla ilgili iki kişi tutuklandı

Diyarbakır’da 5 kişinin öldüğü kazayla ilgili iki kişi tutuklandı
Son dakika: Diyarbakır’da 5 kişinin ölümüne 22 kişinin yaralanmasına neden olan feci kaza sonrası gözaltına alınan şoför ve firma sahibi tutuklandı.

AMİDA HABER- Feci kaza Diyarbakır-Silvan karayolunda yaşandı. Gaziantep -Ağrı seferini yapan Yeni Diyarbakır firmasına ait Mehmet Siraç U. yönetimindeki yolcu otobüsü, sabah saat 03.00 sularında Diyarbakır -Silvan kara yolunun 65. kilometresinde belirlenemeyen bir nedenle devrildi.

5 kişi hayatını kaybetmişti

Kazada, Yeşil Silvan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Zahide Ceyhan (41), Dilber Çetinkaya (28), Veysel Bünul (35), Seher Meygil (46) ve torunu 5 aylık Asel Meygil yaşamını yitirirken, 22 kişi yaralandı.

İki savcı görevlendirildi

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında 5 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında şoförler Mehmet Siraç U. ve Bezat Y, muavin Enis P, firma sahibi Hamza Ç. ve firma yetkilisi Musa Y. gözaltına alındı.

İki kişi tutuklandı

İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 kişiden sürücü Mehmet Siraç U. ile muavin Enis P, tutuklandı. Firma sahibi Hamza Ç. ve diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.