Diyarbakır’da açıldı: Kadınlar hücum etti!

Diyarbakır’da açıldı: Kadınlar hücum etti!

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi’nde yeni hizmet vermeye başlayan züccaciye mağazası ‘Ne alırsan yüz lira’ kampanyası başlattı. Kampanyayı duyan kadınlar Pembiş ev mağazasına hücum etti.

AMİDA HABER - Girişimci iş insanı Deniz Acar, Diyarbakır merkez Bağcılar İlçesi Newroz Parkı caddesinde ‘Pembiş Ev’ adıyla ilk mağazasını açtı. İlk mağazasının açılışında vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Yoğun ilgi üzerine Acar, kentin farklı bölgelerinde yeni şubeler açacağını söyledi.

detay1.jpg

Acar, hizmet yatırımlarının yanı sıra istihdama da öncelik verdiklerini belirterek şunları ifade etti: Bugün kalite ve ucuzluğu bir araya getirerek yaklaşık 2 bin farklı çeşit ürün ile hizmet vermeye başladık. Diyarbakır’a farklı bir fırsat getirmeye çalışıyoruz. Yaklaşık 16 milyonluk bir yatırım yaptık. Bu mağazamızda iş potansiyeline göre 38’e yakın personel istihdam etmeyi hedefliyoruz. Kampanyamız yıl boyu devam edecek.

detay2.jpg

Diyarbakır’ın farklı birkaç noktasında da böyle mağazalar açmayı düşünüyoruz. Bunun Diyarbakır’a bir nefes projesi olmasını umuyoruz. Piyasada 150, 300 ve lira ve üzeri ürünler burada sadece yüz liraya satılacak.

Bunun için açılış öncesi ‘Ne Alırsan Yüz Lira’ kampanyası başlattık. Kampanyamızda halk tarafından yoğun ilgi gördü. Bu vesileyle ilgi gösteren halkımıza teşekkür ediyoruz. Yoğun ilgiden dolayı buradan istediğini alamayan insanlar oldu.

Fakat şubemiz artık Diyarbakır’ın hizmetinde olacak ve ürün çeşitliğimizle yine burada olacağız. İnsanların istediklerini almadan gidemeyecekleri bir şube olacağız. Yani bu ilgiyi karşılıksız bırakmayacağız ve Diyarbakır’a en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.