Diyarbakır’da DEVA Partisi binasına Molotoflu saldırı

Diyarbakır’da DEVA Partisi binasına Molotoflu saldırı
Son dakika: Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde DEVA Partisi İlçe binasına Molotoflu saldırıda bulunuldu.

AMİDA HABER- Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde kimliği belirsiz kişi yada kişiler, DEVA Partisi İlçe binasına moltoflu saldırı gerçekleştirdi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, DEVA Partisi lideri Ali Babacan saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Diyarbakır'a geçmiş olsun

Sosyal medya hesabından saldırıyı kınayan bir açıklama yapan Babacan, “Diyarbakır Lice İlçe Başkanlığımıza yapılan molotoflu saldırıyı şiddetle kınıyorum. Diyarbakırlı gönüldaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Saldırının tüm yönleriyle aydınlatılması ve faillerin cezalandırılması için sürecin takipçisi olacağız” ifadelerine yer verildi.

Failler ortaya çıkarılsın

Benzer bir açıklamada DEVA Partisi Diyarbakır İl Başkanı Cihan Ülsen’den geldi. Ülsen yaptığı açıklama ile, “Dün gece kimliği belirsiz kişilerce Lice ilçe binamıza molotoflu bir saldırı gerçekleşmiş, çevrede bulunan vatandaşlarımızın müdahalesi ile yangın büyümeden söndürülmüştür. İlçe binamıza yapılan saldırıyı kınıyorum. Yapılan saldırının failleri bir an önce ortaya çıkarılmalıdır” paylaşımı yaptı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.