Diyarbakır’da ‘Narin’ operasyonu: İki köye eş zamanlı baskın

Diyarbakır’da ‘Narin’ operasyonu: İki köye eş zamanlı baskın

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakır’dan öldürüldükten 19 gün sonra cesedi dere yatağında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran soruşturmasında son dakika gelişmesi yaşandı. Jandarma, Tavşantepe’ye yakınlarındaki iki köye baskın yapıldı.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın Bağlar İlçesinin Tavşantepe Köyü’nde 44 gün önce kaybolan ve cesedi 8 Eylül tarihinde Tavşantepe köyüne 1 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunan Narin Güran soruşturması genişleyerek devam ediyor.

İki kişi tespit edilmişti

Cinayet günü küçük kızı gömen Nevzat Bahtiyar’ın dere yatağında bulunduğu saatlerde farklı 2 kişinin daha olay yerinde tespit edildiği görüntülerle ilgili TÜBİTAK’ın hazırlayacağı bilirkişi raporu beklenirken, jandarma timleri komşu köylerde bazı evlere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

2024/08/27/narin-guraneee.jpg

Komşu iki köye eş zamanlı baskın

Tavşantepe Köyü'ne komşu olan Gönenli Köyü ile Çarıklı beldesinde itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın birinci derece yakınları, akrabaları ile oğlunun evine baskın gerçekleştirildi.

2024/08/25/narin.jpg

Eşyalara el konuldu

Nöbetçi Sulh Ceza Sorgu Hakimliği’nden alınan arama ve el koyma kararıyla evlerde arama yapan jandarma bazı dijital materyaller ile delil niteliği taşıyabilecek şüpheli görülen bazı eşyalara incelenmek üzere savcılığın talimatıyla el koydu.

2024/08/28/narin-guran-koy.jpg

Ağabeyi köyde bulundu

Soruşturma dosyasına yansıyan bilgilere göre, Narin’in kaybolduğu gün ve saatte köyde ikamet etmediği ve hiçbir işi olmadığı halde Nevzat Bahtiyar’ın ağabeyi A.B’nin köyde bulunduğu kaydedildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.