Diyarbakır’da ‘Narin’ sorgusu sürüyor: Anne-baba karakolda

Diyarbakır’da ‘Narin’ sorgusu sürüyor: Anne-baba karakolda
 Muhabir
Diyarbakır’da daha önce defalarca ifadesi alınan Narin Güran’ın anne ve babasının sabah saatlerinde tekrar ifadeye çağrıldığı, saatlerdir uzman bir ekip tarafından sorgulandığı öğrenildi.

AMİDA HABER- Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Köyü’nde 9 gün önce kaybolan Narin Güran olayında belirsizlik sürüyor. Binlerce kişinin katılımıyla çalışmalar devam sürüyor. Köyde üs kuran jandarma küçük bir ipucu bulmak için ifade alma işlemlerine devam ediyor. Bu kapsamda Narin Güran’ın annesi Yüksel ile babası Arif Güran sabah saatlerinde ifade işlemleri için Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Saatlerce ifade sürdü

2024/08/27/narin-guraneee.jpg

Anne Yüksel ve baba Arif’in Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’ndaki ifadeleri 5 saati aştı. Köydeki ifade işlemlerinin tümü köy okulunda yapılırken, ilk kez, anne ve babanın ifadesi jandarmada alındı. Anne babanın uzman bir ekip tarafından yeniden sorgulandığı öğrenildi.

Adli Tıp raporu çıktı

2024/08/22/narin.jpg

Dün şüpheli olarak gözaltına alınan ağabey E.G kolundaki ısırık izleri nedeniyle İstanbul’a götürülmüştü. Ağabeyi E.G’nin kolundaki diş izlerinin Narin Güran’a ait çıkmaması üzerine Güran’ın anne babası karakola çağrılmıştı.

'Sonuca çok yaklaştık'

gwjrfwzwoaa5f2x.jpg

Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım dün yaptığı açıklamada, Narin’in kaybolduğu güne ait bütün kayıtlarını ellerinde olduğunu belirterek, “Sonuca çok yaklaştık, çember daraldı” demişti.

AFAD ve arama kurtarma ekiplerinin köydeki arama çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.