Diyarbakır’da ‘O Ses Türkiye’ birincisi konser verecek!

Diyarbakır’da ‘O Ses Türkiye’ birincisi konser verecek!
Diyarbakır’ın Dicle ilçesinde 12 - 13 Ekim’de 1. Dicle Bağ Bozumu Festivali düzenlenecek. Dicle Stadyumu’nda gerçekleşecek ücretsiz festivalde, Diyarbakır’ın sevilen sanatçılarından Bedri Ayseli, Leyla Cengiz, Veysel Cengiz, Retrobüs ve O ses Türkiye birincisi Ferat Üngür sahne alacak.

Damla Türk

Diyarbakır'a 60 kilometro uzaklıktaki Dicle ilçesinde, Diyarbakır Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, Dicle Kaymakamlığı ve Dicle Belediyesi işbirliğiyle 12 - 13 Ekim 2023 tarihinde “1. Dicle Bağ Bozumu Festivali” düzenlenecek.

TÜM VATANDAŞLAR DAVET EDİLDİ

Dicle Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşlar festivale davet edildi. Açıklamada, “Dicle büyük bir heyecanla beklenilen Kültür Festivali ile şenlenecek. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı 1. Dicle Bağ Bozumu Festivaline tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.

FESTİVAL 12 - 13 EKİM’DE DİCLE STADYUMU’NDA

Dicle Stadyumu’nda gerçekleşecek olan 1. Dicle Bağ Bozumu Festivali saat 13.00’te başlayıp 2 gün sürecek.

5 SANATÇI KONSER VERECEK

Sunucu Ateş’in sunacağı festivalde, Leyla Cengiz ve Veysel Cengiz, Retrobüs 12 Ekim Perşembe günü, Bedri Ayseli ve O ses Türkiye birincisi Ferat Üngür ise 13 Ekim Cuma günü sahne alacak.

ÖDÜLLÜ YARIŞMA

Ünlü sanatçıların sahne alacağı 1. Dicle Bağ Bozumu Festivalinde ayrıca illüzyonist, bando gösterileri ve ödüllü yarışmalar düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.