Diyarbakır’dan yola çıkmışlardı: 4 kişinin ölümüne neden olan sürücüye ev hapsi

Diyarbakır’dan yola çıkmışlardı: 4 kişinin ölümüne neden olan sürücüye ev hapsi

Kaynak:Anadolu Ajansı

Diyarbakır’dan Mardin’e düğüne giden ailenin içinde olduğu pikap TIR ile çarpışması sonucu 4 vatandaş hayatını kaybetmişti. Yakalanan tır sürücüsüne ev hapsi cezası verildiği öğrenildi.

AMİDA HABER - Batman Kozluk kara yolu Samanyolu köyü mevkisinde dün meydana gelen trafik kazasına ilişkin yürütülen soruşturma devam ediyor. Soruşturma kapsamında tır sürücüsü Mehmet Şirin A, gözaltına alındı.

diyarbakir-kaza1-001.jpg

Edinilen bilgiye göre, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Şirin A. hakkında, çıkarıldığı hakimlikçe ev hapsi cezası verildi.

diyarbakir-kaza2-001.jpg

Medeni İba yönetimindeki 06 FC 6240 plakalı pikap ile Mehmet Şirin A'nın kullandığı 23 BF 009 plakalı tır ile çarpışmış ve kazada pikap sürücü Medeni İba (52) ile araçta bulunan Remziye İba (58), Neslihan İba (18) ve Mensure Güler hayatını kaybetmişti.

Düğün için yola çıkmışlardı

Yaşamını yitirenlerin Diyarbakır'ın Silvan ilçesinden Mardin'in Nusaybin ilçesinde yapılması planlanan Fatma İba'nın düğününe katılmak için yola çıktıkları, Medeni İba'nın gelinin babası, Remziye İba'nın annesi, Nesliha İba'nın kız kardeşi, Mensure Güler'in de halası olduğu öğrenilmişti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.