Diyarbakır’ın yeni imar yolunda sona gelindi

Diyarbakır’ın yeni imar yolunda sona gelindi

Kaynak:DBB Basın

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir ilçesinde yapımına başladığı yeni imar yolunun 2 bin 200 metre uzunluğundaki Mir Celadet Bulvarının 1.2 kilometrelik kısmında sathi kaplama çalışması tamamlandı.

AMİDA HABER - Diyarbakır Yenişehir ilçesi Dokuzçeltik Mahallesinde, Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığınca başlatılan çalışmada sona gelindi.

Diyarbakır’ın yeni imar yolu olarak da gösterilen 2 bin 200 metre uzunluğundaki Mir Celadet Bulvarının 1.2 kilometrelik kısmında sathi kaplama çalışması tamamlandı.

Yeni imar yolunda çalışmalar hızlandı

diyarbakir-yenihal-imaryolu2.jpg

Çalışmalar kapsamında Yenişehir ilçesinde bulunan ve Mahabad Bulvarının devamı niteliğinde olan Dokuzçeltik Mahallesindeki Mir Celadet Bulvarının 1200 metrelik kısmında sathi kaplama çalışmaları tamamlanırken, 50 metre genişliğinde, 2 bin 200 metre uzunluğunda olacak yeni imar yolunda kalan kısmın taş duvar imalatları ve yol çalışmaları da başladı.

diyarbakir-yenihal-imaryolu1.jpg

Mahabad Bulvarının devamı olan yolun, altyapı ve üst yapı çalışmalarının sona ermesinin ardından trafiğe açılacağı belirtildi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.