Dün Amedspor maçını sunan TRT Spikeri’nden Amedspor için skandal sözler

Dün Amedspor maçını sunan TRT Spikeri’nden Amedspor için skandal sözler
 Muhabir
Dün Gençlerbirliği-Amedspor maçını sunan spiker Murat Çimen’in Amedspor hakkında sarf ettiği skandal sözler taraftarların tepkisine neden oldu.

AMİDA HABER – Dün Ankara’da Gençlerbirliği deplasmanında 1-1 berabere kalan Amedspor, sosyal medyada gündem oldu. Gündemin baş köşesine ise TRT Spor’da maçı sunan spiker Murat Çimen.
Çimen’in 2016 yılında Amedspor ile ilgili yaptığı skandal paylaşım ortaya çıktı. Amadspor taraftarlarının tepkisi ile karşılaşan Çimen, sosyal medya hesabını korumaya alarak kapattı.

manset.jpg

Amedspor’da Bugün X hesabından yapılan paylaşımda iç maçlarda tarafsız davranması gereken spikerin Gençlerbirliği maçında penaltı kararı verilirken kendinden geçtiği ama Amedspor gol atarken sessiz kaldığı tepkisi yükseldi. Söz konusu hesapta spikerin 2016 yılında x hesabında Amedspor ile ilgili yapılan paylaşımın da fotoğrafı çekilerek yayınlandı.

TRT Spor spikerine tepki

“Amedspor’da Bugün” adlı sosyal medya hesabında yapılan işte o paylaşım: “TRT Spor Spikeri Murat Çimen'in 2016 yılında yaptığı paylaşım:

alinti.jpg

"Amedspor'a umarım FB, BJK veya GS çıkar ve en az 10 gol atarlar. O zaman görürüm ben sizin özgürlük çığlıklarınızı"

Sözde spiker, Lovriç gol atınca sesi çıkmadı, Gençlerbirliği penaltı kazanınca kendinden geçti!” Sosyal medya kullanıcıları Amedspor yönetimine de seslenerek, kulübün resmi hesabından TRT Spor spikeri Murat Çimen’in tutumunun kınanmasını istedi.

Ali Fikri Işık’tan tepki

ek1.jpg

Spikere bir tepki de futbolun duayen yazarı Ali Fikri Işık’tan geldi. Işık, “Ben bu kadar riyakar, bu kadar acemi ve özensiz bir spiker tacizine uzun zamandır maruz kalmamıştım. Tek kelime ile rezillik” dedi. Gençlerbirliği-Amedspor oyununu değerlendiren Işık, Amedspor’da bir çok futbolcunun daha lige hazır olmadığını tespitinde bulundu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum