Ensarioğlu’ndan Vali Zorluoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Ensarioğlu’ndan Vali Zorluoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Kaynak:Basın Bülteni

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, göreve yeni başlayan Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nu makamında ziyaret etti.

AMİDA HABER - Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, Vali Murat Zorluoğlu, çeşitli kesimlerden kendisini ziyarete gelen konuklarıyla makamında görüştü.

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu’nun da Zorluoğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduğu, valiye görevinde başarılar dilediği belirtildi.

vali-ziyaret-ensarioglu.jpg


Vali Zorluoğlu’nu ziyaret edenler arasında; Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk ve beraberindeki heyet, ilimizde göreve başlayan Vali Yardımcıları Muhammet Özyüksel ile Aziz Gölbaşı, Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneği (DİSİDER) Başkanı Şeyhmus Akbaş ve beraberindeki heyet, Ak Parti 27. Dönem Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal, Güneydoğu Tekstil Sanayi ve İş İnsanları Derneği (GÜNTİAD) Başkanı Sezai Ayaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Güneydoğu Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GÜNSİAD) Başkanı Şahismail Bedirhanoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Hollanda MÜSİAD Başkan Yardımcısı Abdullah Atasever yer aldı.

ziyaretvali.jpg

Vali Zorluoğlu, hayırlı olsun dileklerini ileten konuklarına nezaketlerinden dolayı teşekkür etti.

Misafirlerinden yürüttükleri çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler alan Diyarbakır Valisi, konuklarına çalışmalarında başarılar diledi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.