HÜDA PAR Diyarbakır il Başkanı: ‘Partimiz hiçbir şiddet olayına karışmamış’

HÜDA PAR Diyarbakır il Başkanı: ‘Partimiz hiçbir şiddet olayına karışmamış’

Kaynak:Basın Bülteni

HÜDA PAR İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve DEM Parti’ye sert eleştirilerde bulundu. Diyarbakır’da parkların ‘sapıklık merkezi haline getirildiğini iddia eden Gülsever, kafe saldırılarına ilişkin de konuştu.

AMİDA HABER – Diyarbakır’da son zamanlarda yaşanan kafe ve parklardaki saldırıların ardından HÜDA PAR’ın adının dillendirilmesi partinin tepkisine neden oldu. Son olarak HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Zeynul Abidin Gülsever, partisini hedef alan başta DEM Parti ve diğer siyasi partilere bir açaklama yaparak tepki gösterdi.

Kendilerini hedef gösterenlerin 2024 seçimleri sonrası HÜDA PAR’ın başta Diyarbakır’da Türkiye geneli oylarını yükseltmesini hazmedemediklerini söyledi.

Kafe saldırıları: ‘Yaşananların birilerinin eliyle yapıldığını görmekteyiz’

Diyarbakırdaki kafe saldırılarına yönelik konuşan Gülsever, "Buradaki kafeler insanların dinlenme ve kahve içip beraber sohbet edeceği yerlerdir. Şu an bu kafelerin çoğu belediyenin ve yandaşlarının elinde bulunuyor. Özellikle Sur ilçemizde bulunan bu kafelerin çoğu uyuşturucu baronlarının ve madde bağımlılarının cirit attığı mekânlar haline gelmiştir. Bunların hepsini ele aldığımızda bu yaşananların birilerinin eliyle yapıldığını görmekteyiz. 2024 seçimleri sonrası HÜDA PAR yani partimiz oylarını başta Diyarbakır ve Güneydoğu olmak üzere tüm Türkiye’de artırmıştır. Bu artış, onların gözüne batmış ve bundan dolayı hem partimizin önünü kesmek hem de partimizi halkın gözünden düşürmek için saldırılara başlamışlardır." dedi.

2024/07/13/saldiri-kafe.jpeg

‘Parklardaki Kuran kursları kapatılıp sapıklık merkezleri haline getirilmiş’

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı konuşmasında, "Diyarbakır'da neler oluyor? Diyarbakır'ın caddeleri ve sokakları adeta açık hava meyhanelerine dönmüş durumdadır. Bayanlar, çocuklar ve aileler cadde ve sokaklarda gezemez duruma gelmişler. Parklarımızda Kur'an kursları ve camiler vardı. Ama onlar da belediyenin son zamanlarda aldığı kararla kapatılmış ve bunlar cinsi sapıklık merkezleri haline getirilmiştir. Belediye, halkın birlikte yaşadıkları alanlarda 15 yaş altındaki çocukların görmesinin sakıncalı ve ahlaklarının bozulacağı ortamlar oluşturmaktadır." ifadelerini kullandı.

2024/06/11/hudaparrr.webp

‘Partimiz hiçbir şiddet olayına karışmamış’

“CHP’nin arka bahçesi ve PKK'nin siyasi kolu olan DEM Parti bu üçü birlikte şeytan üçgenini kurarak partimize karşı saldırıya geçmiş durumdadırlar” diyen Gülsever, “Önce hesap vermesi gereken onlar iken kurulduğu günden beri pak, temiz ve hiçbir şiddet olayına karışmamış olan partimizin ismini o kirli dillerine dolamak suretiyle saldırıya geçiyorlar.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum