Kayıp Narin’e ilişkin flaş gelişme: 12 dakikalık sır nedir?

Kayıp Narin’e ilişkin flaş gelişme: 12 dakikalık sır nedir?

Kaynak:Sabah

8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma devam ederken flaş bir gelişme yaşandı. Ankara’dan gelen profesyonel ekip ve JASAT timleri Narin’in kayıtlardan çıktığı 12 dakikanın sırrını araştırıyor.

AMİDA HABER – Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos 2024 tarihinde kaybolan Narin Güran soruşturmasında Ankara'dan gelen profesyonel ekip ve Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), jandarma tutanağında ortaya çıkan 12 dakikanın sırrını araştırdığı belirtildi.

12 dakikada neler oldu?

Sabah’ın haberine göre, JASAT timleri ve Ankara’dan gelen profesyonel ekip Narin'in arkadaşıyla en son görüldüğü saat olan 18.47 ile tutuklanan amcası Salim Güran’ın köyden ayrıldığı 18.59 saati arasındaki 12 dakikada neler yaşandığı araştırıyor.

2024/08/25/narin.jpg

Kamera görüntülerine göre tutuklanan amca Salim Güran kendi kullandığı araçla saat 18.59'da evlerinin olduğu bölgeden ayrılarak okulun önünden geçiyor. Alınan ifadelere göre, aile ve akrabaları saat 15.15 ile 19.30 arasında hiçbir şekilde Narin'i görmediklerini söyledi.

Kamera kayıtları var

2024/08/28/narin-guran-arama-1.jpeg

Bu durumda Narin'in arkadaşı ile en son görüldüğü saat olan 18.47 ile amcanın köyden ayrıldığı 18.59 saati arasındaki 12 dakikada neler yaşandığını Ankara'dan gelen profesyonel özel ekip ve jandarma ekipleri araştırıyor.

Jandarma tutanağına göre, kamera çalışmalarında Narin'in 9 yaşındaki arkadaşı ile 18.47'de görüştüğü tespit edildi. Sabah'ın haberine göre kamerada Narin görüş açışı dışında kalırken sadece arkadaşı görünüyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.