Meteoroloji açıkladı: Diyarbakır sıcaklara veda mı ediyor?

Meteoroloji açıkladı: Diyarbakır sıcaklara veda mı ediyor?
 Muhabir
Eylül ayının gelmesiyle birlikte, bölgemizi etkisi altına alan kavurucu yaz sıcaklarında düşüş bekleniyor. Son tahminlere göre Diyarbakır’da 40 derecelerde seyreden sıcaklar yerini daha serin bir havaya bırakacak. Detaylar haberimizde.

AMİDA HABER - Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre bölge genelinde havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin edilirken, Diyarbakır’da derecelerde önemli bir değişiklik gözleniyor.

Sıcakların daha da düşmesi bekleniyor

2024/07/27/hava1.jpg

Sonbaharın müjdecisi Eylül ayına girdimiz bugünlerde Diyarbakır’da özellikle akşam ve sabah saatlerinde kavurucu sıcakların yerini daha serin havaya bıraktığı hissediliyor.

Hava sıcaklığının 40’lı derecelerden 35 dereceye kadar düştüğü Diyarbakır’da, hava sıcaklığının mevsimsel döngüyle birlikte Eylül ayında daha da düşmesi bekleniyor.

Diyarbakır’a serin geceler geliyor

2024/04/08/diyarbakir-hava-durumu3.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce paylaşılan, 2-6 Eylül tarihlerini kapsayan 5 günlük tahminlere göre, Diyarbakır’da günün en sıcak saatleri 34-35 derecelerde olurken, gece ise sıcaklar 18-19 dereceye kadar düşüyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.