Narin 7 gündür kayıp: Büyükşehir toplu taşıma araçlarına ilan astı

Narin 7 gündür kayıp: Büyükşehir toplu taşıma araçlarına ilan astı
 Muhabir
8 yaşındaki Narin Güran için Diyarbakır ve Türkiye seferber olurken, arama tarama çalışmalarından henüz bir sonuç çıkmadı. Narin’i arama çalışmaları sürerken Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi de toplu taşıma araçlarına Narin için ilan astı.

AMİDA HABER – 8 yaşındaki Narin Güran’ın kaybolmasının üzerinden 7 gün geçerken, Diyarbakır’da umutlar diri tutulmaya çalışılıyor. Büyükşehir Belediyesi tüm toplu taşıma araçlarına Narin Güran ilanları astı.

Ekipler 7 gündür Narin'i arıyor

narin-gurannn.jpg

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesi Kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta 15.00 sıralarında kaybolan ve bir daha haber alınamayan Narin Güran’ı arama çalışmaları 7. Gününde de Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İtfaiye birimi, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri tarafından sürüyor.

2024/08/25/narin.jpg

Otobüslere 112 Acil ve ALO 153 ilanı

Arama çalışmalarına ilk günden itibaren katılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, aileye gelen asılsız ihbarların da önüne geçmek için, tüm toplu taşıma araçlarına kayıp Narin Güran ile ilgili bilgisi olanların 112 Acil ve ALO 153 numaralarından aramaları istendi.

narin-guran.jpg

Daha önce Narin’in evine 20 metre mesafede kan lekeleri bulunmuş, ancak lekelerin başka bir çocuğun burnunun kanamasından kaynaklı olduğu tespit edilmişti.

Aramada deprem cihazı kullanıldı

2024/08/23/narin-gural-annesi.jpg

Tüm şüpheleri değerlendiren ekipler adeta bölgede kamp kurmuş durumda. Son olarak da Narin'in evine 60 metre mesafede olan saman yığınındaki branda kaldırılarak deprem gibi afetlerde de kullanılan yer altı görüntüleme cihazı kullanıldı. AFAD ekiplerinin de katıldığı aramada bazı görevliler uzun şişler yardımıyla da arama yaptı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.