Narin Güran haberlerine getirilen yayın yasağı kaldırıldı

Narin Güran haberlerine getirilen yayın yasağı kaldırıldı

Kaynak:Haber Merkezi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Narin Güran’ın haberlerine 29 Ağustos’ta getirilen yayın yasağı kaldırıldığı bildirildi.

AMİDA HABER - RTÜK, Narin Güran cinayeti soruşturmasıyla ilgili Diyarbakır 5. Sulh Ceza Hâkimliği’nin 29 Ağustos’ta verdiği yayın yasağı kaldırıldı.

narin1-002.jpg

Konuyla ilgili olarak Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RÜTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şahin, “Narin Güran cinayeti soruşturmasıyla ilgili Diyarbakır 5. Sulh Ceza Hâkimliği’nin verdiği yayın yasağının kaldırılması kararı resmî internet sitemizde yayımlanmıştır” dedi.

Şahin, paylaşımda soruşturma kapsamında yayın yasağına uyan basın mensuplarına teşekkür etti.

Toprağa verildi

narin-001.jpg

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Anne-baba da dahil olmak üzere 24 kişi gözaltında

Olayla ilgili anne babası da dahil olmak üzere 24 kişi gözaltına alındı. Amca Salim Güran ise tutuklanarak cezaevinde kondu.

İtirafçıya keşif yaptırıldı

Olayı itiraf eden N.B isimli şahsa jandarma eşliğinde olay yerinde keşif yapıldı. Narin’in kesin ölüm sebebinin açıklanması için Narin’in cesedinden alınan numuneler İstanbul ve Diyarbakır adli tıp kurumlarında inceleniyor.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.