Narin'in bedenini saklayan itirafçının oğlu: Ona baba demem

Narin'in bedenini saklayan itirafçının oğlu: Ona baba demem

Kaynak:Milliyet

Diyarbakır’da ölü bulunan Narin Güran’ın bedenini dere yatağına gizlediğini itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın oğlu F. Bahtiyar, “Artık ona baba demem” dedi.

AMİDA HABER - Diyarbakır’da 19 günlük aramadan sonra köyüne yakın bir dere yatağında ölü bulunan Narin Güran’ın bedenini çuval içinde götürerek sakladığı itiraf eden Nevzat Bahtiyar’ın ifadeleri kan dondurdu. Milliyet’e konuşan Nevzat Bahtiyar’ın oğlu, F. Bahtiyar, babasından hiç şüphelenmediklerini söyledi.

‘Şoktayız, ne diyeceğimizi bilemiyoruz’

nevzat-bahtiyar-kimdir-nevzat-bahtiyar-tutuklandi-mi8093.webp

F. Bahtiyar, şunları söyledi: “Babam aramalara katıldı, aileyle birlikte günlerce Narin’i aradı. Şoktayız ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Evde, aramızda Narin’e dair bir konuşma olmadı hiç, çünkü ailece hep aramalara eşlik ettik. ‘Bu kız nerede, ne oldu acaba?’ diye günlerce ailemdeki herkes Narin’i aradı. O nedenle babamla konuşma fırsatımız olmadı. Aklımıza da kimseyle ilgili bir şey gelmedi herkes gibi arıyorduk. İnsanlar kaçırıldığını düşünüyordu. Babamın öyle bir şey yaptığına inanmak istemiyorum, eğer yapmışsa da artık bir şey diyemiyorum. Bu saatten sonra o insana ‘baba’ demem. Biz de altı kardeşiz ve bunu yapanın bizim babamız olduğuna inanmak istemiyoruz. Köy yaklaşık 100 hanelik. Narin’in ailesi de çiftçilik yapıyordu. İntihar olayını hiç duymadık, öyle bir şey olsaydı duyardık.”

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.