Narin’in terliği bulundu: Babadan kaçırılma şüphesi

Narin’in terliği bulundu: Babadan kaçırılma şüphesi

Kaynak:Haber Merkezi

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde, dünden beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin'i arama çalışmaları sürerken, evlerine 3 km uzaklıkta yol kenarında terliği bulundu. Baba kızının kaçırıldığından şüpheleniyor.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın merkez Bağlar İlçesi'ne bağlı Tavşantepe Köyü'nde dün gündüz saat 15.20'de 8 yaşındaki Narin Gürel, gittiği Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamıyor.

Narin'in kaybolduğu saatlerde yoldan geçen yaklaşık 150 araç tespit edildi. Araçların sorgulamaları yapıldı. Arama çalışmalarının sürdüğü sırada, yol kenarında Narin'in terliği bulundu.

terlikk.png

Terliğ’in Narin’e ait olduğu teyit edildi

Ailesinin evine yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta bulunan terlik, Narin'in anne ve babasına gösterilerek kızlarına ait olduğu teyit edildi.

aa-20240822-35462941-35462940-diyarbakirda-kaybolan-8-yasindaki-kiz-cocugu-araniyor.jpg

Narin’in babası: Kim kaçırmışsa ne isterse vereceğim

Narin’in babası Arif Güran, "Kim para karşılığında kızımı kaçırmışsa, kim ne kadar isterse ona vereceğim. Bizim kimseyle husumetimiz yok. Biz sürekli mazlumun yanında olan insanlarız" dedi. 2024/08/22/narin.jpg​​​​​​​

Aramalar devam ediyor

Narin’i arama çalışmasının Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Timi, AFAD, Büyükşehir Belediyesi Su Altı Arama ekipleri ve 200 jandarma personeli ve Jandarmaya ait helikopterle de havadan destekli devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum