Savcı Narin’in amcasına itirafçıyı sordu: Ne yanıt verdi?

Savcı Narin’in amcasına itirafçıyı sordu: Ne yanıt verdi?
 Muhabir
Diyarbakır’da Narin Güran cinayetinde şüpheli olarak gözaltına alınan amca S.Güran’a, savcılık ifadesinde Nevzat Bahtiyar ile yaptığı bir telefon görüşmesi de soruldu.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi Tavşantepe Köyü’nde cinayete kurban gittiği düşünülen Narin Güran olayı ile ilgili soruşturma devam ediyor. Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı, Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşılmasının ardından soruşturmayı genişleterek, anne, baba, 3 amca ve 2 ağabeyinin gözaltına alınması kararı verdi.

3 gündür gözaltındalar

Anne babanın da aralarında olduğu 24 kişinin Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı’ndaki sorgusu sürüyor. Soruşturmada dün şok bir gelişme yaşandı. Gözaltındaki 24 kişiden biri olan Nevzat Bahtiyar, Narin’in bedenini amca Salim Güran’ın araçla kendisine getirdiğini, beraber çuvala koyduklarını belirterek, Eğertutmaz Deresi kenarına gömdüğünü itiraf etti. İtiraftan sonra, Nevzat Bahtiyar jandarma eşliğinde köye götürülerek, keşif yaptırıldı.

narin-cenaze11.jpg

Amcaya soruldu: İçme suyunu konuştuk

Narin Güran cinayetinde şüpheli olarak tutuklanan amca Salim Güran’a, 2 Eylül’deki savcılık ifadesinde itirafçı Nevzat Bahtiyar ile yaptığı bir telefon görüşmesinin de sorulduğu ortaya çıktı. “Olay günü Nevzat Bahtiyar ile saat 15.08’te yaptığınız görüşmenin içeriğini anlatır mısınız?” sorusuna Salim Güran, “Kendisi (Nevzat Bahtiyar) köylümüz olur. Kendisi ile içme suyu ile ilgili konuşmuştuk” yanıtı verdi.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.