Sur Belediyesi açıkladı: Kayyım kaymakamlığa ofis malzemesi aldı!

Sur Belediyesi açıkladı: Kayyım kaymakamlığa ofis malzemesi aldı!
DEM Parti’ye geçen Sur Belediyesi, kayyım Abdullah Çiftçi’nin Sur Kaymakamlığı görevini sürdürürken, yönettiği belediyeden 470 bin TL’lik ofis malzemesi alımı yaptığını açıkladı.

AMİDA HABER - 2 dönem kayyım ile yönetilen Sur Belediyesi 31 Mart seçimlerinde DEM Parti’ye geçti. Kayyım dönemi ile araştırmasını sürdüren DEM Partili Sur Belediyesi, yeni bir açıklama yaptı. Açıklamada, kayyım Abdullah Çiftçi’nin, belediye başkanı ve kaymakam olduğu dönemde, belediye bütçesinden Sur Kaymakamlığı’na 470 bin TL’lik ofis malzemesi aldığını açıkladı.

sur-belediye-esbaskanlar.jpg

Önce talep etti, sonra imzaladı

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2021 yılında hem Sur Kaymakamı hem de Sur Belediyesi kayyımlığını yapan Abdullah Çiftçi, yeni yapılan Sur Kaymakamlığı Mal Müdürlüğü’ne kaymakamlık bütçesinin yetersiz olduğunu belirterek kayyımı olduğu Sur Belediyesi’ne kaymakamlığa ofis malzemesi alınması yönünde yazılı talepte bulunmuştur. Aynı kişi bu sefer bu talebinin karşılanması için tekrar belediye başkanlığı koltuğuna geçerek yine 2021 yılında alınan encümen kararıyla 2022 yılında günümüz dolar kuruyla 470 bin TL’ye tekabül eden ofis malzemesini Sur Kaymakamlığına aldırmıştır.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.