Türkiye ayakta: Narin’in katilleri bulunsun!

Türkiye ayakta: Narin’in katilleri bulunsun!
 Muhabir
Diyarbakır’da 19 gün önce kaybolan Narin Güran’ın cansız bedeni dere kenarında çuval içerisinde bulundu. Siyasilerden, sanat çevrelerinden üst üste açıklamalar geldi.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’ne bağlı Tavşantepe Köyü’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’dan 19 gündür haber alınamıyordu. Narin Güran’ın cansız bedeni sabah saatlerinde köyüne 1 kilometre uzaklıktaki derenin kenarında taş ve ağaç dallarının arasında bulundu. Narin Güran kaybıyla ilgili soruşturma sürerken, cansız bedeninin bulunması Türkiye gündemine bomba gibi düştü, üst üste açıklamalar geldi. Narin Güran ile ilgili mesajlar şöyle:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz:

cevdet-yilmaz-aa-2064309.jpg

Diyarbakır Bağlar’da kaybolan Narin Güran evladımızdan gelen acı haber hepimizi derinden üzdü. Narin yavrumuza Allah’tan rahmet diliyorum. Olayın ilk anından itibaren titizlikle yürütülen soruşturma sonucunda, sorumluların adalet önünde en ağır cezayı almaları için sürecin takipçisi olacağız.

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Sevilay Çelenk:

depophotos-17969806-1024x695-1.jpg

"Ah Narin... Çocukları inciten bu dünyaya lanet olsun... Çok üzgünüm... Narin'i geri getirmeyecek ama ona bu kötülüğü yapanların en ağır biçimde cezalandırılmasını istiyoruz. Lütfen hiçbirimiz bu olayın peşini bırakmayalım" şeklinde üzüntü ve tepkisini dile getirdi.

Çocuklara göz diken, çocuklara kıyan toplumsal çürümenin ve yozlaşmanın esas müsebbibi bizzat bu kokuşmuş sistemdir" diyen Çelenk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunu da unutmayalım. Her merdiven altına bir mektep açarak, daha okula bile başlamamış küçücük çocuklara ölüm ve ahiret dersi vereceklerine bu gözü dönmüş erkeklikleri nasıl tımar edeceklerine baksalardı bugün binlerce çocuk, binlerce kadın hayatta olurdu. Aile içi şiddetten koruyan mevzuatı hedefe koyacaklarına ... Affetmeyeceğiz.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu

thumbs-b-c-ac06d28ce847b005b9ac2a0b82a7eda6.jpg

Lanet olsun bu ölümü gerçekleştirenlere...Bu suç, #Narin'in bedeninde, hepimize karşı işlenmiştir. Bilinsin ki; Diyarbakır Barosu ve kentteki sivil toplum kurumlarıyla birlikte bütün sorumluların ortaya çıkartılması, cezalandırılması için en etkin biçimde bunun takipçisi olacağız. Hepimizin başı sağ olsun... Mekânın cennet olsun #Narin ...

(Bunca geniş kapsamlı arama tarama çalışmalarına, yüzlerce güvenlik görevlisinin mesaisine, gelişmiş teknik cihazların kullanımına rağmen Narin'in 19 gün sonra evinin sadece 3 kilometre ötesinde bulunmuş olması da bu görevi yapanlar bakımından düşündürücüdür.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu:

diyarbakir-mehmet-galip-ensarioglu-ak-parti1-001.jpg

Bağlar ilçemizin Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın acı haberini aldık. Ne yazık ki Jandarma ekiplerimiz, Narin’in cansız bedenine ulaştı. Olayla ilgili tüm soruşturma titizlikle yürütülmekte olup, sürecin yakından takipçisiyiz. Narin evladımıza Allah’tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu

1410526.jpg

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 19 gün önce ortadan kaybolan Narin kızımızın ne yazık ki cansız bedenine ulaşılmış. Eldeki bilgilere göre küçük Narin, bir cinayete kurban gitmiş görünüyor. Bu vahşeti işleyenler kim olursa olsun, cinayet bütün yönleriyle bir an önce açığa çıkarılıp sorumluları hak ettikleri şekilde cezalandırılmalıdır. Narin kızımıza Allah’tan rahmet, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

Mahsun Kırmızıgül

ffiuz6cxoam6z21.jpg

Çocuklara kıyılan kötü bir zamandayız. Ah be Narinim, benim küçük meleğim. Acın ciğerimizi dağladı. Böylesine vicdansız, böylesine merhametsiz bir ortamda adalet işlemezse bunun devamı gelecek. Ülkemizde her gün yüzlerce çocuk kaçırılıyor. On binlerce aile perişan durumda. O ailelerin dünyası kararmış durumda.

Gülben Ergen

gulben-ergen-narin-1725784813.jpg

Yapan, göz yuman, görmezden gelen kim varsa öğrenmek istiyoruz…

Neden kıydılar küçük kıza?

Kim kıydı?

Kimler biliyordu 19 gün saklandı?

Narin’imize nasıl kıydınız nasıl

Ah gitti halay çekip, annenin eteklerine saklanıp, masum mahcup gülümseyen meleğimiz gitti!!!!

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.