VİDEO- Diyarbakır’da komutan konuştu: Aile umutlandı

 Muhabir
Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım’ın açıklamaları, 8 gündür kayıp olan Narin Güran’ın ailesini umutlandırdı. Amida Haber'e konuşan baba Arif Güran, “Eşim, komutanın verdiği haberi duyunca gözlerini açtı” dedi.

AMİDA HABER – Türkiye, 8 gündür Diyarbakır’da kayıp Narin Güran’ı konuşuyor. Kayıp Narin’i bulmak için çalışmamalar devam ederken, Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım kameraların karşısına geçti, çemberin daraldığını açıkladı. Yıldırım’ın açıklamaları ile ailenin umutları arttı.

Amida Haber gün boyu gelişmeleri Narin’in köyünden takip etti

narin-guran-arama-1.jpeg

Baba Arif Güran, Diyarbakır İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Selçuk Yıldırım’ın açıklamalarından sonra ilk kez Amida Haber’e konuştu. Baba Güran, “İlk günden beri Paşamın umutları ve azimleriyle ayaktayım. Umudumu hiç kaybetmedim” dedi.

‘Kızımı versinler şikayetçi olmam’

narin.jpg

Kızının kaçırılma ihtimaline de değerlendiren baba Arif Güran, eğer kızı kaçırılmışsa kızını kendisine vermeleri durumunda şikayetçi olmayacaklarını söyledi.

‘Şüphelendiğimiz kimse yok’

Narin’in kaybolması ile ilgili şüphelendikleri kimsenin olmadığını belirten baba Güran, jandarmanın geniş çaplı soruşturmaya devam ettiklerini ifade ederek, devletin büyük bir ekiple kızını aradığını bunun da kendisine güç verdiğini kaydetti.

‘Narinsiz geçen her dakika bir yıla bedel’

narin-in-babasi-arif-guran.jpeg

Narin’siz geçen her dakikanın bir yıla bedel olduğunu ve zamanın çok zor geçtiğini söyleyen baba Arif Güran, kızana ismini kendisinin verdiğini ve ismi gibi narin bir çocuk olduğunu dile getirerek, “Narin çok güzel ve çok zeki bir çocuk. İnşallah devlet kızımı bulup getirecektir, bundan umutluyum. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız, İçişleri Bakanımız , valimize olmak üzere herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Şırnak’tan Trabzon’a, medyadan, sivil topluma herkesin gönlü ve desteği bizimle” dedi.

‘Annesi haberi duyunca gözlerini açtı’

2024/08/25/narin.jpg

Kızı Narin’i sağ salim kucağını alacağına inandığını söyleyen baba Güran, eşi Yüksel Güran’ın komutanın verdiği haberi duyunca gözlerini açtığını dile getirdi.

Yıldırım ne demişti?

selcuk-yildirim.jpg

Bugün kameralar karşısına geçen Jandarma Komutanı Selçuk Yıldırım, “İkinci üçüncü defa arama faaliyeti yaptık. Milletimiz şundan emin olsun, çok kısa bir zamanda bulunacaktır. Her ihbarın üzerine tek tek gittik. Çember çok daraldı. Merak etmeyin, bu kızımızı inşallah sağ salim bulacağız. İsteğimiz o ki Narimize sağ salim ulaşalım” ifadelerini kullanmıştı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.