Zabıtadan bayram öncesi sıkı denetim

Zabıtadan bayram öncesi sıkı denetim
Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Belediyesi gıda denetim ekipleri Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmeleri için denetimlerini arttırdı.

AMİDA HABER - Yenişehir Belediyesi zabıta ekipleri, Kurban Bayramının yaklaşması nedeniyle, ilçede faaliyette bulunan pastane, tatlı ve unlu mamul işletmelerinde gıda hijyeni ve diğer konularda denetimler yaptı. Kurban Bayramına sayılı günler kala Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Yenişehir İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeli, özellikle tatlı, pasta, börek ve şekerleme imalathaneleriyle pastaneleri gibi gıda üretimi yapan işyerlerini yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

‘Eksiklikleri olanlar uyarıldı’

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci’nin talimatı ile denetimlerini sıklaştıran Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşların tükettiği ürünlerde kullanılan malzemelerin hijyen ve son kullanma tarihi konularında esnafları uyarırken; işletmelerin üretim, depolama, dinlendirme, gramaj, paketlenme ve etiketlemede özenli davranıp davranmadığını ve kurallara uygun bir şekilde çalışıp çalışmadığını incelediler. Denetlemeler sırasında imalathaneleri temiz olan iş yeri sahiplerine ekipler tarafından teşekkür edilirken, bazı iş yerlerine ise eksiklikleri giderilmesi noktasında uyarılarda bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.