Kim bu Simpsonlar: Maymun Çiçeği virüsünü de bildiler!

Kim bu Simpsonlar: Maymun Çiçeği virüsünü de bildiler!

Kaynak:Kamudan Haber

İkiz Kuleler, Koronavirüs ve Beyrut Patlamasını bilen Simpsonlar Afrika üzerinden tüm dünyaya yayılan Maymun Çiçeği virüsünü de bildi. Daha önceki kehanetleriyle gündeme gelen dizi, yine tartışmaların merkezinde.

AMİDA HABER- Dünya Sağlık Örgütü’nün Afrika’da hızla yayılan maymun çiçeği virüsü nedeniyle küresel halk sağlığı acil durumu ilan etmesinin ardından sosyal medyada yeni bir tartışma başladı. The Simpsons (Simpsonlar) dizisinin yıllar önce bu virüsü öngördüğü iddiası, kullanıcılar arasında hızla yayıldı. Dizi, daha önce de dünyadaki çeşitli olayları tahmin etmesiyle sık sık gündeme gelmişti.

screenshot-2024-08-16-at-09-femk.webp

Özellikle Simpsonlar’ın 7. sezon 3. bölümü, tartışmaların odak noktası haline geldi. Bu bölümde, Bart ve Milhouse’un bir maymunla oynadıktan sonra hastalanmaları dikkat çekiyor. Ayrıca, Homer’ın bir maymun sahiplenip ardından hastalandığı sahne de sosyal medya kullanıcıları tarafından maymun çiçeği virüsüne işaret olarak yorumlanıyor.

screenshot-2024-08-16-at-09-lgbz.webp

Sosyal medya ayakta

Bu kehanet iddiaları sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, kullanıcılar yorumlarını esirgemedi. Bir kullanıcı, “Eğer bu doğruysa işimiz zor,” derken, başka biri, “Yine mi aynı şey?” diye şaşkınlığını dile getirdi. Simpsonlar dizisinin geleceği bir kez daha öngördüğü iddiası büyük ilgi topladı.

Simpsons Kehanetleri Akıllara Durgunluk Veriyor! - Foto Galeri - Memurlar.Net

Daha önce de bilmişti

Simpsonlar dizisi, geçmişte 11 Eylül saldırıları, akıllı saatler, Ebola virüsü ve Lady Gaga’nın Super Bowl performansı gibi olayları tahmin ettiği iddialarıyla dikkat çekmişti. Bu kez, dizinin maymun çiçeği virüsünü öngördüğü tartışması sosyal medyada popülerlik kazanmaya devam ediyor. Fenomen haline gelen dizi, tuhaf tahminleriyle sürekli gündemde kalırken, bu öngörülerin kehanet mi yoksa tesadüf mü olduğu tartışılmaya devam ediyor.

Simpsonlar Yine Formda! Bir Yılda Gerçekleştiği İddia Edilen Birbirinden Çılgın Tahminleri... - Medya Rota

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.