Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Hamza: Direniş, elleri tetikte dimdik ayakta

Kudüs Tugayları sözcüsü Ebu Hamza: Direniş, elleri tetikte dimdik ayakta
İslami Cihat Hareketi'nin askeri kanadı Kudüs Tugayları'nın sözcüsü Ebu Hamza, Kassam Tugaylarıyla birlikte karadan ilerlemeye çalışan işgal ordusuna karşı kahramanlıklarını sürdürdüğünü vurguladı.

Ebu Hamza, bu akşam yayımladığı videolu mesajda, Kudüs Tugayları ve Kassam Tugayları liderliğindeki direnişin gurur dolu sayfalar yazmaya devam ettiğini ve zafere giden yolda başarı üstüne başarı kaydettiğini söyledi.

Ebu Hamza, "Direniş, parmakları hâlâ tetikte olan direnişçileriyle sahada dimdik ayaktadır. Güçlerimiz, direniş gruplarıyla birlikte, sefilce kara manevrası yapan işgalcilerle karşı karşıya gelerek sahada yiğitliğini sürdürüyor."

"Ey yenilgi ordusu ve kibirle Gazze'ye gelen fare konvoyları!"

İşgal ordusuna ve yetkililerine seslenen Ebu Hamza, "Ey yenilgi ordusu ve kibirle Gazze'ye gelen fare konvoyları! Yoav Gallant (güvenlik bakanı) ve Herzi Halevy'ye (genelkurmay başkanı) Beyt Lahiya'nın batısında ve Han Yunus ve Beyt Hanun'un doğusunda başınıza gelenleri anlatın. Onlara ayrıca bugün Zeytun mahallesinde başınıza neler geldiğini ve nasıl aptallar gibi ölüm pusularına sürüklendiğinizi anlatın." diye konuştu.

Direnişin, özgürlüklerine giden yolda kanlarıyla fedakarlığın tarihini yazan Filistin halkıyla birlikte mücadeleye devam ettiğini vurgulayan Ebu Hamza, stratejik düzeydeki savaşlarının, direnişin ve tüm Filistin'in özgürleştirilmesi projesinin çıkarları doğrultusunda her düzeyde ve her yönde bir değişime tanık olacağını kaydetti.

Direnişin elindeki siyonist esirleri hatırlatan Ebu Hamza, bunlardan bazılarının işgal bombardımanında öldüğünü ve halen ölüm riskiyle karşı karşıya olduklarının bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.