Ünlü eski futbolcu Beckham sağlık markasını kurdu

Ünlü eski futbolcu Beckham sağlık markasını kurdu

Kaynak:Euronews

Ünlü futbol yıldızı David Beckham sağlıklı yaşam markası IM8'i piyasaya sürmeye hazırlandığını duyurdu.

AMİDA HABER - İngiliz yıldız David Beckham, Amerikan biyoteknoloji şirketi Prenetics'e yatırım yaparak kurucu ortağı olduğu yeni sağlıklı yaşam markası, IM8'i piyasaya süreceğini duyurdu.

Euronews’in haberine göre, Adidas, Maserati ve Panini ile ortaklıklar ve kendi viski markası Haig Club gibi markaların yanı sıra 2018 moda serisi House 99, Coty ve L'Oreal ile bağlantılı güzellik ürünleri gibi kendi markasını yarattığı ürünlerinin ardından Beckham, Amerikan biyoteknoloji firmasında "stratejik yatırımcı" olma yolunda son adımları kaldı.

Hong Kong merkezli genetik profilleme hizmetleri sunan bir şirket olan Prenetics, 2021 yılında SPAC (özel amaçlı satın alma şirketi) aracılığıyla halka açıldı. Yan kuruluşu CircleDNA hastalıkların önlenmesine odaklanıyor.

david-beckham1.jpeg

Şirket 2016 yılında DNA tabanlı hızlı bir kolon kanseri tarama ürününü piyasaya sürdü. 2023 yılında, şirketin iştiraki Insighta, birkaç önemli hastalık ve kanser için DNA testi başlatmak üzere Hong Kong Çin Üniversitesi ile 200 milyon dolarlık bir ortak girişim duyurdu. Şirketin İngiltere'deki kolu, Covid-19 salgını sırasında futbol müsabakalarını yeniden başlatılması için Premier Lig'e PCR testi tedariği sağladığı biliniyor.

Şirket Beckham’ın, kurucu ortak olmanın yanı sıra markanın elçisi de olacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.