Atanamayan öğretmenlere müjde: Sayı belli oldu

Atanamayan öğretmenlere müjde: Sayı belli oldu

Beştepe'de bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılacak Kabine Toplantısı öncesi atanamayan öğretmenlerle ilgili önemli bir kulis bilgisi paylaşıldı. Detaylar haberimizde.

AMİDA HABER - Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşecek kabine toplantısında gündeme gelmesi beklenen atamalarla ilgili önemli bir kulis bilgisi paylaşıldı.

20-25 bin alım yapılacak

TGRT Ankara Haber Koordinatörü Ahmet Sözcan, kabine toplantısında iç ve dış politika konularının dışında, öğretmen atamaları konusunun da ana gündemin içinde yer alması beklendiğini belirterek, atanacak öğretmen sayısı ve kontenjan dağılımları ile ilgili de veriler ve analizlerin masaya yatırılacağını söyledi.

ogretmen-atama.jpg

Sözcan, öğretmen atamalarıyla ilgili edindiği kulis bilgisini paylaşarak, 25-30 bin personel alımı yapılacağı ancak bu rakamın içinde idari personelin de olacağını belirtti.

Nihai kararı Erdoğan verecek

Sözcan mülakat konusu için de, “Şu ana kadar gelen sinyaller biraz olumsuz. Tabi ki kabine toplantısında bunlar oturulup değerlendirilecek. Nihai kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek. Şu an itibariyle sinyallerin olumsuz olduğunu söyleyeyim" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.