Diyarbakır’da gençler köy okulunu güzelleştirdi

Diyarbakır’da gençler köy okulunu güzelleştirdi

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Kayapınar Gençlik Merkezi ve Yenişehir Mobil Gençlik Merkezi çalışanları, Eğil’in Baysu Köyü okulunu boyadı, öğrenciler için sportif etkinlikler düzenledi.

AMİDA HABER - Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde Kayapınar Gençlik Merkezi ve Yenişehir Mobil Gençlik Merkezi çalışanları, bölgedeki okulları güzelleştirmek için harekete geçti. Diyarbakır’ın Eğil İlçe merkezine 8 kilometre uzaklıktaki Baysu Köyü İlkokulu'na giden gönüllüler, ellerine fırça alıp, okul duvarlarını boyadı. Gönüllüler, okul bahçesinde oyun alanları hazırlayarak, çocuklarla eğlenceli vakit geçirdi.

Program sonunda hediye

Kayapınar Gençlik Merkezi Müdürü İnamullah Önal, gönüllü arkadaşlarıyla iyilik yoluna koyulduklarını söyledi. Önal, " Gençlerle golf, el ayak oyunu, okçuluk, yüz boyama gibi çalışmalar yapıldı. Program sonunda gençlere ÖSYM sınavlarından toplanan kalemler ve balonlar dağıtıldı. Daha sonra ise, sanat ve edebiyat alanında çalışmalarımız olacak. Bugün Baysu İlkokulu'ndayız, yarın başka okullarda olacağız" dedi.

Okullarının güzelleştiğini ve oyun alanlarının yapıldığını gören bazı öğrenciler ise, çok mutlu olduklarını, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi. (Haber Merkezi)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.