Diyarbakır’da minikler yılsonu gösterisiyle mezun oldu

Diyarbakır’da minikler yılsonu gösterisiyle mezun oldu
Diyarbakır Bağcılar Anaokulu öğrencileri, yılsonu gösterisi yaparak, 6 yaş sınıflarını mezun etti.

AMİDA HABERDiyarbakır merkez Bağlar İlçesi’nde bulunan Bağcılar Anaokulu öğrencileri, 2023-2024 eğitim-öğretim yılını görkemli bir gösteriyle bitirdi. Okulun konferans salonunda düzenlenen mezuniyet şenliğine öğrenciler, veliler ve öğretmenlerin katılımıyla yapıldı.

mezuniyet1.jpg

Etkinlikte konuşan Bağcılar Anaokulu Müdürü Mehmet Yıldırım, okul öncesi eğitim alan geleceğin mimarisi minik öğrencilerin mezuniyet heyecanına ortak olmanın sevincini yaşadığını söyledi.

'Başarılı birey olacaklarından şüphem yok'

Çocukların aldığı eğitim ile birçok bilgi birikimine sahip olduklarını ifade eden Yıldırım, “Hepsi İlkokul yolculuğunda aldıkları eğitimi daha ileriye taşıyarak, ülkemiz adına başarılı bireyler olacaklarından şüphem yok” ifadelerini kullandı.

mezuniyet2.jpg

Yıldırım’ın konuşmasından sonra miniklerin gösterileri ile program devam etti. Miniklerin dans ve gösterileri velilerden tam not aldı.

Törende öğrenci andını okuyarak yemin eden miniklere madalya ve katılım belgesi takdimi yapıldı.

Şenliğim en duygusal anları ise katılım belgelerinin verilmesi sırasında yaşandı. Öğretmenlerinin elinden sertifikalarını alan öğrenciler, bu özel anı aileleriyle paylaştı. Veliler, çocuklarının bu önemli gününde yanlarında olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.