Diyarbakır’ın gururu oldular: İşte Türkiye birincileri

Diyarbakır’ın gururu oldular: İşte Türkiye birincileri
LGS sınav sonuçları açıklandı. Diyarbakır’dan Adil Vural, Neva Bingöl, Bengi Tavin Andan ve Beren Savar 2024 LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birinciliğini paylaştı.

AMİDA HABER- Türkiye’de milyonlarca öğrencinin beklediği LGS sınav sonuçları açıkladı. Sonuçların açıklanmasıyla öğrenciler LGS’deki başarısı belli oldu. 352 LGS birincisinden 4'ü Diyarbakır'dan.

lgs-001.jpg

Diyarbakır’da, Liselere Geçiş Sınavına (LGS)’ye giren ve tüm soruları doğru yanıtlayan 4 öğrenci kenti gururlandırdı.

Beren Savar

bil.jpg

Kentteki üç özel okulda eğitim gören Adil Adar Vural, Neva Bingöl, Bengi Tavin Andan ve Beren Savar, tam puan alarak Türkiye birincilerinden biri olmanın mutluluğunu yaşadı.

İşte Türkiye birincilerinin başarı hikayesi

gen.jpg

Tüm soruları doğru cevaplayıp Türkiye Şampiyonu olan Adil Adar Vural, "Dersleri derste öğrenmeyi, zamanında tekrar yapmayı, mentör öğretmenlerin doğru ödevlendirmelerini, rehber öğretmenin akademik takibi ve yönlendirmesini önemsediğini” ifade etti.

‘Düzenli kitap okumak önemli’

eee.jpg

Ayrıca düzenli kitap okumanın başarısında önemli bir etken olduğunu vurgulayan Vural, "Derslerin sadece okulda öğrenilmediğini, kişisel çalışma ve okuma alışkanlıklarının da başarıda büyük bir rol oynadığını" belirtti.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum