Öğrenci ve ailelerin kafası karışık: Okullar ne zaman açılacak?

Öğrenci ve ailelerin kafası karışık: Okullar ne zaman açılacak?

Kaynak:CNN Türk

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yaz tatilinin uzatılacağına dair milyonlarca öğrenci ve ailelerinin kafasında oluşan soru işaretlerini kaldıran açıklama yaptı. Tekin, ara tatilin kaldırılacağı iddiası ve okulların açılacağı tarih için son noktayı koydu.

AMİDA HABER - Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, eğitim gündemine ve yaz tatiliyle öne sürülen iddialara yanıt vererek "Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili mevzularda spekülasyonlar var" dedi.

Bakan Tekin, CNN Türk yayınında yaptığı açıklamada, 6 Şubat Maraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde eğitimin 9 Eylül'de başlayacağını söyledi.

Erteleme yok

"Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili mevzularda spekülasyonlar var" diyen Tekin, "Tatil uzadı gibi. 9 Eylül'de okullar açılacak, erteleme gündemde yok" şeklinde konuştu.

Ara tatilin kalkması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirten Tekin, "Uzaktan yürütülen seminerler artık yüz yüze yapılacak" ifadesini kullandı.

okullar-acilma.jpg

Seminerler başlıyor

Milli Eğitim Bakanı Tekin, "2 Eylül günü öğretmen arkadaşlarımızın seminerleri başlıyor. 9 Eylül'de takvimimiz başlayacak" bilgisini de paylaştı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum