THY ikramları paralı yaptı: CHP Diyarbakır Milletvekilinden çağrı

THY ikramları paralı yaptı: CHP Diyarbakır Milletvekilinden çağrı

Türk Hava Yolları (THY) ile Anadolujet-Ajet uçuşlardaki ikramları ücretli yaptı. CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, uygulamadan vazgeçilmesi için çağrı yaptı.

AMİDA HABER- THY ile Anadolujet (Ajet), aldıkları yeni kararla uçuşlardaki su ve çay ikramlarını ücretli yaptı. Alınan kararı CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu duyurdu.

12 bin fitte THY ve Anadolujet'e çağrı

sezgin.jpg

Diyarbakır-Ankara seferini yapan uçağın içinden THY ve Anadolujet (Ajet)’e çağrıda bulanan Tanrıkulu, “Anadolu'nun her yerine uçan, sermayesi kamuya ait olan uçak şirketinde su ve çay ikramı nasıl paralı hale getirilir? Bu kadar mı düştünüz? Bir saatlik bir yolculukta su ve çay ikramı tasarruf konusu olamaz; şehirler arası otobüs yolculuklarında dahi bu ikramlardan para alınmaz, ayıptır. Dolayısıyla Türkiye'nin farklı şehirlerinden Ankara'ya, İstanbul'a seyahat eden yurttaşlarımıza daha önce ikram olarak verilen çayın ve suyun parayla satılmaya başlanması kabul edilebilir bir uygulama değildir. Türk Hava Yolları ve Anadolujet (Ajet) yetkililerine çağrı yapıyorum; bu uygulamadan vazgeçin ve yurttaşlarımızı mağdur etmeyin” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum