ASKF Başkanı Dayan Spor Dairesi Başkanı Buğday'ı ziyaret etti

ASKF Başkanı Dayan Spor Dairesi Başkanı  Buğday'ı ziyaret etti
Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan ve Yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Ömer Buğday'ı makamında ziyaret etti.

Şehmus Kızılaslan

Diyarbakır Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Remzi Dayan, ASKF Genel Sekreteri Veysi Koyun ve Yönetim kurulu üyeleri Şehmus Kızılaslan, Faruk Beytar ve Şirin Uslu ile birlikte Diyarbakir Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Ömer Buğday'ı makamında ziyaret etti.

DAYAN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE NAKLİ VE AYNİ YARDIM DESTEĞİ İSTEDİ

ASKF Remzi Dayan ve Yönetim kurulu üyeleri Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanı Ömer Buğday' la yapılan görüşmede 2023-2024 Futbol sezonunda Amatör spor kulüplerine yapılması planlanan Nakdi ve Ayni yardımların hakkındaki resmi dosya verirken, sürecinde nasıl yürütüleceğine dair bilgi alışverişinde bulunuldu.

Diyarbakır'daki Amatör spor kulüplerine Nakdi ve Ayni yardımlara ilişkin Aktif olan spor Kulüplerin isimleri yazılı resmi dosyayı alan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi spor Dairesi Başkanı Ömer Buğday bu konunun takipçisi olacağının bilgisi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.