Belediyelere haciz işlemleri başladı: İlk haciz Mersin Belediyesi'ne

Belediyelere haciz işlemleri başladı: İlk haciz Mersin Belediyesi'ne

Kaynak:Sosyal medya

Son dakika: CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hesaplarına SGK borçları nedeniyle haciz konuldu.

AMİDA HABER- CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin hesaplarına SGK borçları nedeniyle haciz konuldu.

mersin.jpg

Bazı belediyelerin SGK'ye borçlarına ilişkin son günlerdeki tartışmaların ardından ilk olarak Mersin Büyükşehir’de haciz işlemlerine başlanıldı.

Büyükşehir Başkanı Vahap Seçer, hesaplarına haciz konulduğunu açıklayarak, “Binlerce özel şirketten alacağı olan SGK, primlerini sadece belediyelerden tahsil ederek rahatlayacak mı? SGK ihya mı olacak? Muhalif partilerin belediyelerini sıkıntıya sokmak için yapılan bir uygulama olduğunu değerlendiriyorum" dedivahap.jpg

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın grup toplantısındaki açıklamasına işaret eden Seçer, “Sayın Cumhurbaşkanı'nın bu açıklamayı yaparken, belediyelerin ihtiyacı var mıdır yok mudur, hizmetleri aksar mı aksamaz mı, bunları düşünmeden yaptığına inanmıyorum. Eski bir belediye başkanı olarak mutlaka bunları biliyordur. Böyle aniden hazırlıksız bir şekilde birikmiş borçlarla ilgili her ay kendilerine gelen Maliye paylarından bu borcun kesilmesi, belediyeleri doğal olarak etkileyecektir. Bu da herkes tarafından bilinen bir durum” şeklinde konuştu.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.