Diyarbakır Lice’de Uyuşturucu Ele Geçirildi: 3 Gözaltı!

Diyarbakır Lice’de Uyuşturucu Ele Geçirildi: 3 Gözaltı!
Diyarbakır’ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlarda 611 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır Lice’de Uyuşturucu Ele Geçirildi: 3 Gözaltı! Lice ilçesindeki operasyonda 611 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, jandarma ekiplerinin yasadışı uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik başarılı bir operasyon gerçekleştirdiği belirtildi.

LİCE İLÇESİ YORULMAZ MAHALLESİ KIRSALINDA OPERASYON

Valilik açıklamasında, “Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca; bölücü terör örgütü ile yasadışı uyuşturucu üretimi ve ticareti yapanlar arasında var olan bağı somut deliller ile ortaya koymak, operasyon bölgesi içerisinde saklanan uyuşturucu maddeleri ve bunları gizleyenleri bularak adalete teslim etmek maksadıyla; Lice ilçesi Yorulmaz mahallesi kırsalında ve (1) adrese yönelik icra edilen operasyon başarıyla tamamlanmıştır.

611 KG ESRAR ELE GEÇİRİLDİ, 3 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

İcra edilen operasyon neticesinde;  (611) kilogram toz esrar maddesi,  (1) adet ruhsatsız tabanca,  (1) adet hassas tartı ve (1) adet vakum makinası ele geçirilmiştir.  Yakalanan (3) şüpheli hakkında adli işlem başlatılmış olup ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve diğer malzemeler muhafaza altına alınmıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması maksadıyla operasyonlara artan bir azim ve kararlılıkla devam edilecektir” denildi.

Ele geçirilen uyuşturucu esrar maddeleri, operasyona katılan dedektör köpekleri eşliğinde Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nda sergilendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.