Erdoğan imzaladı: En büyük limanı Diyarbakırlı iş insanı aldı

Erdoğan imzaladı: En büyük limanı Diyarbakırlı iş insanı aldı

Kaynak:Haber Merkezi

İstanbul’un en büyük Türkiye’nin ikinci büyük yat limanı olan İstanbul Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı için özelleştirme kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

AMİDA HABER - Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Türkiye Denizcilik İşletmeleri'ne ait Kalamış Yat Limanı'nın 40 yıl süreyle işletme hakkı 505 milyon dolara Diyarbakırlı iş insanı Vahit Karaarslan'a satıldı.

Ankara Akköprü'deki karayolları arsası satışı

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, Ankara’nın gözde emlak bölgelerinden Akköprü’deki Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait iki arsanın bütün olarak satış ihalesi gerçekleşti.

fenerbahce-kalamis-limani-001.jpg

Toplam 65 bin 421 metrekare arsanın ihalesinde 7 milyar 500 milyon TL ile en yüksek teklifi veren ve Ankara’da konut inşaatı yapan GAMADOR İnşaat’a devri onaylandı.

Didim'deki arsa satışları onaylandı

Didim Cumhuriyet Mahallesi’nde 18 bin 339 metrekare Sümer Holding’e ait arsanın 252 milyon TL ile Has Karaaslan İnşaata, aynı yerde 6 bin 911 metrekare arsanın 102 milyon TL bedelle Bekay Turizm İnşaat'a, aynı yerdeki 6 bin 911,52 metrekare bir başka arsanın 108 milyon TL bedelle Hasan Hüseyin Yapı Ticaret'e satışına onay veren Cumhurbaşkanı Kararları da yayımlandı.

Benzer Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.